Sortejos i promocions (2017)

ARTQUATIC

Bateig de busseig preu: 35 € > Gratuït per tots els visitants de la fira. Cal inscriure’s al nostre estand durant la fira, on rebran un fullet amb les instruccions i ser agendat.
Mostra de la nostra exposició de foto submergida i tindrem una sirena a l’estand que vindrà com convidada i organitzarem un concurs de dibuix pels més petits per venir a bussejar amb la sirena.

FUNDACIÓ PERE TARRÉS

Sorteig de 2 estades de cap de setmana en els nostres albergs de Lleida. Totes les persones que participin al sorteig i facin una reserva en els següents 15 dies de la fira, tindran un 5% de descompte.

LA RUTA DEL CISTER

Sorteig d’una estada per un cap de setmana en un bungalow per a 4 persones dues nits al càmping Serra de Prades de Vilanova de Prades (Conca de Barberà), una nit per 2 persones en règim d’allotjament i esmorzar i circuit termal a l’Hotel Balneari Rocallaura, un dinar per a dues persones al restaurant Rocallauracafé de Rocallaura (Urgell), una habitació per a dues persones en règim d’allotjament i esmorzar a l’Hotel Class Valls amb visita i tast de vins al Celler Mas Vicenç (Alt Camp), i unes guies de senderisme i entrades a diversos museus i monuments de l’Alt Camp. Inscripció al nostre estand durant els dies de la fira.

MÓNNATURA

10% de descompte per la gent que contracti un programa de cap de setmana Viu la Natura els dies de la fira.

 

Informació facilitada per les empreses expositores.

 

Print Friendly, PDF & Email