José Luis Gómez Miranda guanya la II Ciutat de Lleida-STM MTB Ultramarathon

Disputada avui en el marc del Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya amb la participació de 461 esportistes

 

El ciclista José Luís Gómez Miranda, el Club Tomás Belles, s’ha imposat amb autoritat en la II Ciutat de Lleida-STM MTB Ultramarathon, prova celebrada avui dissabte en el marc del Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya (STM) amb la participació de 461 esportistes d’arreu de l’Estat. El ciclista de Burgo de Osma, que ha fet un temps de 4:28:00,7, ha explicat que la cursa ha estat complicada per la presència de molt fang i vent i que, malgrat aquests handicaps, “me l’he jugat perquè m’he escapat sol a uns 30 quilòmetres de meta i amb el vent que bufava era una decisió de risc”. Malgrat l’esforç, José Luís Gómez ha lloat la bellesa del circuit, que travessava diversos municipis de les comarques del Segrià i les Garrigues.

 

El segon i tercer lloc d’aquesta prova de BTT de llarga distància, puntuable per a l’Open d’Espanya i la Copa Catalana Internacional d’aquesta categoria, han estat respectivament per a Jesús del Nero Montes (Megamo), amb un temps de 4:38:49, i per a Guillem Muñoz Cubells (Tomasbelles-Cannonda), amb un temps de 4:39:23.

 

La Ciclista de Ponts (Lleida) Ramona Gabriela Batalla (Scott Team CXC), amb un temps de 5:46:10, ha estat la primera dina que ha travessat la meta, situada en el recinte firal de Lleida.

 

La Ciutat de Lleida-STM MTB Ultramarathon ha tingut lloc per segon any consecutiu amb un recorregut inicial de 124 quilòmetres i 1.900 metres de desnivell positiu pel Segrià i les Garrigues, i amb sortida i arribada al recinte de Fira de Lleida. Es tracta d’una ruta sense grans desnivells, però força trencacames, que ha transcorregut per pistes, corriols i alguna. Aquest recorregut ha hagut d’escurçar-se finalment en 30 quilòmetres per l’estat impracticable d’alguns trams, plens de fang com a conseqüència de la pluja caiguda en aquests darrers dies.

 

STM2016-Ultramarathon-Guanyador-JLGomez

El guanyador de la prova, José Luis Gómez

 

 

Print Friendly, PDF & Email