Imagina les teves vacances al “COR DELS PIRINEUS” les Vallées de Saint Béat!

Entre rius i muntanyes, totes les activitats a l’aire lliure, durant tot l’any i no importa l’edat.

 

Tots els serveis de qualitat a un preu raonable: esports d’hivern, parapent, senderisme, ràfting, hípica… i el gran parc d’aventures de Comminges.

 

Programa’t l’última setmana de juny i uneix-te a nosaltres per gaudir de la FESTA DE LA MUNTANYA. Aquest esdeveniment nacional és una oportunitat de practicar diferents activitats a preus especials i descobrir una zona rica en gastronomia i cultura.

 

Gaudeix del Festival d’escultures en Marbre que s’ha convertit en l’esdeveniment de l’estiu al cor dels Pirineus centrals, porta d’entrada a Espanya, entrada de l’aventura a tots els nivells.

 

La setzena edició es manté sense canvis: una trobada privilegiada entre escultors d’arreu del món.

Durant diverses setmanes, el públic descobrirà escultors que creen obres als carrers del poble, amb el marbre Saint-Béates. Una ocasió excepcional per al públic, que podrà visitar exposicions a l’aire lliure o a l’interior del “Molin des Arts” i passejar pel poble de Sant Béat per a descobrir les obres guanyadores dels certàmens anteriors.

 

Descobreix a cada poble una obra, i a cada obra un tema. Una ocasió de descobrir un territori peculiar.

El 2015 un sender de pedra va ser inaugurat el Pujo de Gery. Un passeig per la muntanya descobrint veritables obres d’art. Aquestes obres contemporànies creades durant el festival, s’estableixen en aquest camí que va a la trobada d’una pedrera horitzontal de l’època romana.

 

Les excursions per la pedrera de marbre estan organitzades pel nostre soci OMG.

Per a aquells que vulguin compartir aquests moments de creativitat, hi ha TALLERS D’INICIACIÓ o de consolidació. Dedicats a la producció d’obres de marbre, pedra o de bronze. Impartits pels grans mestres d’aquest camp com Gloria Coronas, Coralie Quincey i Ousmane Dermé

 

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.

 

 

Print Friendly, PDF & Email