Èxit de participació de la Cursa de la Boira Infantil

Amb la presència de 70 nens i nenes

Els ingressos de les inscripcions aniran destinats a facilitar que infants de l’Associació de Diabètics de Catalunya participin en campaments d’estiu

 

Un total de 70 nens i nenes han participat avui dissabte als Camps Elisis de Lleida en la 5a edició de la Cursa de la Boira STM, recorrent distàncies d’entre 100 i 700 metres, depenent de la categoria (de P3 a Cadet). Els responsables de la prova, organitzada per Go Go Runners amb el suport de Fira de Lleida, consideren que malgrat les condicions meteorològiques -amb estones de pluja fina- la iniciativa ha estat un èxit.

Els participants han rebut la visita de la mascota Banyetes, que un cop acabada la cursa ha lliurat les medalles de participació a tots els corredors. Els tres guanyadors (masculí i femení) de la distància més llarga (700 m.) han pujat també al pòdium.

Els ingressos corresponents a la inscripció dels participants aniran destinats a facilitar que nens i nenes de l’Associació de Diabètics de Catalunya – Delegació Lleida puguin participar en els Campaments d’Estiu per a Diabètics 2018.

La cursa s’ha celebrat en el marc de la 12a edició de Petitàlia (La gran fira familiar) i la 5a edició del Saló de l’Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya (STM), certamens que obren les portes aquest cap de setmana al Pavelló 4 de Fira de Lleida.

 

 

Print Friendly, PDF & Email