Cap de setmana familiar amb el Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya

En el marc de la fira se celebrarà la Cursa de la Boira infantil

 

La 5a edició del Saló de l’Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya (STM), que enguany se celebra conjuntament amb la 12a edició de Petitàlia (La gran fira familiar), obrirà les portes els dies 17 i 18 de març al Pavelló 4 de Fira de Lleida, amb 85 empreses representades i més de 50 activitats i tallers. Durant la presentació dels dos salons, l’alcalde de Lleida i president del Patronat de la Fundació La Fira de Lleida, Àngel Ros, ha dit que “s’ha volgut buscar sinergies entre les dues fires, atès que comparteixen el mateix públic de caire familiar, que està interessat en els béns i els serveis adreçats als infants i en les activitats esportives i de muntanya”.

El president de la Cambra de Comerç i Indústria de Lleida i de la Comissió Delegada de la Fundació La Fira de Lleida, Joan Simó, ha destacat “la consolidació dels dos salons, gràcies als serveis que s’oferten i que cada any més públic practica esports a l’aire lliure”. El vicepresident tercer de la Diputació de Lleida, Gerard Sabarich, també s’ha felicitat per la celebració conjunta d’ambdós esdeveniments i ha ressaltat que la tasca de promoció que fa el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida del turisme vinculat a la família i a la muntanya (cultura, pesca, esports d’aventura, esquí, pesca, gastronomia, etc.).

L’organitzador del Saló de l’Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya i alcalde de Vielha, Juan Antonio Serrano, també ha valorat com a “bona opció” que les dues fires se celebrin conjuntament en el Pavelló 4 de Fira de Lleida i ha destacat el caràcter innovador del STM, que enguany es tradueix en la disputa de la Cursa de la Boira infantil.

El director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha manifestat que es manté la xifra d’expositors (85 en total) dels darrers anys i s’espera la presència d’uns 20.000 visitants.

Les activitats del STM
Quant al Saló de l’Esport i del Turisme Actiu i de Muntanya, s’organitzarà la Cursa de la Boira infantil (dissabte a les 16 h davant del pavelló) i hi haurà una zona “electric bike experience”, un rocòdrom i una zona d’inflables.

Els sectors representats al STM són les empreses vinculades a les colònies, les estades d’estiu, les activitats de turisme actiu, el turisme familiar, els territoris turístics, els càmpings, els parcs nacionals i el turisme rural.

La inauguració de Petitàlia i STM tindrà lloc el dissabte 17 de març, a les 11.30 h, al Pavelló 4 de Fira de Lleida, sota la presidència de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros.

L’horari de Petitàlia i STM és de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. El preu de l’entrada de matí o de tarda és de 3 euros. Els menors de 6 anys tenen l’accés lliure.

 

Print Friendly, PDF & Email