Una tradició de molt bon grat

I per fi, després d’esperar-la tant temps ja la tenim aquí: la desitjada Fira de Sant Miquel. Tanmateix, ens haurem d’adaptar a gaudir-la amb un gust diferent, però tots junts farem que en cap moment perdi la seva essència.

La Revista Global Club va néixer i és de Lleida. Fa més de 10 anys que som expositors de la fira agrària més important i aquest any, envers la situació que estem vivint, la rebem amb els braços ben oberts (però amb les adients mesures de seguretat) i plena de novetats per tots i totes.

La nostra postura d’aquests quatre dies de fira, a banda de contribuir amb l’essència lleidatana, és garantir la màxima difusió de la cultura, l’oci i els temes d’actualitat que envolta aquest món. A més, la part que més ens enorgulleix, és la forma en què els fruits dels negocis es difonen entre els nostres lectors i els nostres anunciants. La proximitat, la coneixença i descobrir noves maneres d’ajustar-se al dia a dia amb les empreses que transmeten un vincle més proper.

Per dur a terme tots els objectius que ens hem marcat per la fira, hem preparat diferents sorpreses que no podrien ser possibles sense el nostre col·laborador magicseo. amb qui oferirem el millor de la nostra experiència. 

ENS VEIEM A LA FIRA DE LLEIDA!


Informació facilitada per l’empresa expositora.