TOTSOM presenta les seves innovadores solucions en automatització, robòtica, electrònica i digitalització a la 67ª Fira Agrària de Sant Miquel

  • La companyia, especialitzada en la implementació de processos d’automatització al sector agrícola i industrial, estarà present a la nova edició de la fira amb un estand on mostrarà totes les seves novetats.
  • TOTSOM és una de les úniques empreses del sector que ofereix solucions a mida per a cadascun dels seus clients.

Lleida, 20 de setembre de 2021.- TOTSOM, empresa especialitzada en el disseny i implementació de solucions innovadores basades en les noves tecnologies per a empreses del sector industrial i agrícola, participa a la 67ª Fira Agrària de Sant Miquel, que tindrà lloc del 30 de setembre al 3 d’octubre a la Fira de Lleida.

La companyia estarà present a aquesta trobada de referència del sector agrícola amb un estand on els visitants podran conèixer els seus productes, d’entre els que destaca els relacionats amb l’smart farming o agricultura intel·ligent, un nou sistema de gestió de recursos hídrics (SGRH) encarat a comunitats de regants o gestors de grans finques. Aquest nou plantejament intel·ligent millora l’eficiència i la rendibilitat dels processos, a la vegada que aconsegueix que les instal·lacions siguin més sostenibles. Sens dubte, es tracta d’un nou sistema essencial que permet l’adaptació del sector agrícola al nou entorn digital.

Un ampli ventall de serveis fets a mida
Amb una consolidada experiència i amb un equip d’experts multidisciplinari, TOTSOM compta amb les infraestructures i coneixements necessaris per posicionar-se com una de les poques empreses del sector que ofereix solucions a mida per a cada client. Així doncs, la companyia analitza, estudia i dissenya productes personalitzats que s’adapten a cadascuna de les necessitats dels usuaris.


Informació facilitada per l’empresa expositora.