Subsoladors i cultivadors JYMPA per a tractors de gran potència a la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida

Ja és normal veure en totes les zones del nostre país tractors amb una gran potencia, especialment indicats per empresaris agrícoles amb grans extensions de cultius, on es necessita maquinària preparada per als treballs més exigents.

Per satisfer les necessitats d’aquests agricultors, l’empresa lleidatana de fabricació i comercialització de maquinària agrícola JYMPA, ha ampliat la seva gamma de productes i ha desenvolupat noves tecnologies que aprofiten al màxim la potencia desenvolupada per aquests tractors.

Dos d’aquests exemples es podran trobar del 27 al 30 de setembre a la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida. Concretament, JYMPA exhibirà el subsolador de dues fileres SJ-9-2F-PH i el cultivador SUPX-17-3F-PH, per a tractors de 250 HP en endavant, caracteritzats per la seva robustesa, la seva gran distància del xassís fins al terra que els permet treballar en camps amb molts rostolls sense que s’embussin, i la seva amplitud de treball que els permet treballar una àmplia superfície del terreny invertint una quantitat de temps inferior. A més a més, disposen d’un sistema de plegat hidràulic que els permet reduir la seva amplada per poder transportar-se amb seguretat.

A més a més de subsoladors i cultivadors, la gamma de maquinària JYMPA per tractors de gran potencia es completa amb l’equip multifunció Master Till, que combina un subsolador, una grada ràpida i un corró en una sola màquina per realitzar diverses tasques d’una sola vegada, reduint el temps de treball, estalviant combustible i compactant menys el terreny.

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.

 

Print Friendly, PDF & Email