Simorra presentarà els seus serveis a Sant Miquel 2018

Al llarg de la nostra consolidada trajectòria de 40 anys, a Simorra ens situem com una empresa referent en el món de la venda de maquinària d’obres públiques en el mercat espanyol i europeu.

Liderats per la tercera generació familiar, ens caracteritzem per implementar mitjançant la nostra àmplia gamma de productes solucions integrals i innovadores per aconseguir resultats òptims que resolen les necessitats dels nostres clients més exigents. Sent fidels a l’estil dels fundadors invertim en formar cada dia al nostre equip per ser pioners en aconseguir entorns més sostenibles econòmic, mediambiental i socialment.

Al costat de nostres principals distribuïdors: Casi, Energreen i Keestrack, NPK oferim solucions reals que inclouen des de l’excavació i trituració, compactació, reciclatge i manteniment de zones tant urbanes com verdes i ferroviàries.

A Simorra comptem amb 65 professionals qualificats i amb demostrada experiència en el sector. Ens apassionen els reptes, per això assistim als principals esdeveniments internacionals per conèixer de primera mà les principals innovacions del nostre sector i estudiar amb el nostre equip tècnic noves solucions i implementacions de la nostra gamma de productes.

Així mateix, gaudim de 11.000 m² d’instal·lacions amb els últims avenços tecnològics i amb més de 600 m² d’exposició i recanvis.

El fet d’unir l’experiència i motivació del nostre equip amb el manteniment d’unes excel·lents instal·lacions, ens permet oferir solucions integrals que combinen el nostre coneixement expert amb la cada vegada més àmplia distribució de maquinària en el sector de l’obra pública.

Más información:
Web: www.simorra.net
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004719585269

 

Print Friendly, PDF & Email