Rodi Motor Services posa fi a la pandèmia participant en la 67a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida

  • Rodi Motor Services serà present de nou en aquesta edició de la Fira Agrària de Sant Miquel, punt de trobada per a les primeres empreses del sector agrari
  • Situat al estand 221 del Pavelló 2, Rodi oferirà els seus millors preus de pneumàtics i serveis agrícoles

Rodi Motor Services torna a ser present en la Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida. Per a Rodi, una empresa fundada a Lleida amb una tradició i història agrícola tan ancestral, és fonamental formar part de l’entramat empresarial relacionat amb el sector agrícola.

La ciutat de Lleida alberga aquesta 67 edició de la Fira amb la il·lusió de representar no sols a la seva agricultura de proximitat, sinó a tota la província i províncies confrontants, on la xarxa de tallers de Rodi Motor Services és present amb més de 50 punts de venda, disposats a donar servei als seus clients agrícola. Rodi ofereix serveis de manteniment per a vehicles agrícoles i tractors, solucions de mecànica i assistència professional com: canvi de pneumàtics, alineació, assistència en carretera 24h, entre altres.

Per a l’empresa lleidatana, aquesta edició del Saló nacional de la maquinària agrícola és el tret de sortida de la normalitat post pandèmia. La Fira marca l’inici de la nova relació que Rodi vol forjar amb l’agricultura del país a través dels seus nous projectes, inversions i il·lusions.

Sobre Rodi Motor Services

La cadena de centres de mecànica integral Rodi va néixer l’any 1990 a Lleida. A la fi del 2013 van redissenyar la seva estratègia de negoci i van passar a dir-se Rodi Motor Services, mantenint els objectius i l’esperit de l’empresa: servei integral al client, proximitat i accessibilitat. L’evolució i el creixement constant han provocat que, avui dia, Rodi Motor Services sigui una empresa de referència líder del sector de l’automòbil a Catalunya, Aragó, Galícia, Canàries i Portugal. Amb al voltant de 1.500 empleats i una estructura de més de 160 centres, el grup dóna servei a més de 400.000 clients.

Oscar Herrera Calleja
Product Manager Agricultura
C/ Pere de Cabrera, 16 5a planta 25001 – Lleida
(+34) 900.922.922


Informació facilitada per l’empresa expositora.