Presentació de l’empresa de Tractors MTZ Belarus

Divendres 25/09/2020 — 13.00 a 14.15 h

Presentació organitzada per

Consolat de Bielorússia a Barcelona.

Presentació

Minsk Tractor Works (MTZ) va ser fundada el 29 de maig de 1946. En l’actualitat MTZ, en la qual estan ocupades més de 16.000 persones, s’ha convertit en un dels majors fabricants de maquinària agrícola, no sols als països de la CEI, sinó també a tot el món. La seva marca “Belarús” té avui dia un gran valor i és coneguda pels sectors de producció agrícola de tot el món.

En els seus inicis, l’empresa es dedicava a la producció de motors d’arrencada, i la producció de tractors es va iniciar amb vehicles eruga. En 1953 va començar la fabricació dels tractors sobre rodes pneumàtiques, vehicle en què s’ha especialitzat l’empresa des de llavors. En 1958 la Planta de Tractors de Minsk va produir el tractor número cent mil.

Avui dia, als clients se’ls ofereix més d’un centenar de models de tractors, i més de dues-centes opcions de muntatge per a totes les condicions climàtiques i operacionals. Els nous models tenen àmplies possibilitats d’agrupació amb màquines agrícoles de diferents fabricants. La fàbrica “MTZ” S. A. dissenya i desenvolupa els models, produeix i exporta els tractors i els seus recanvis, organitza sota llicència la seva producció a l’estranger, proporciona ajuda per a establir i dur a terme el servei tècnic, i realitza la formació d’explotació i manteniment de la maquinària.

La competitivitat dels productes de “MTZ” S.A. és aprovada per la seva durada i des de fa anys està també present en els mercats de països desenvolupats. Als agricultors de molts països els atreuen els tractors “Belarús” sobretot per la seva fiabilitat en el funcionament, facilitat de maneig, disponibilitat per al manteniment i preus raonables.

El nostre objectiu actual es resumeix en els punts següents:
• Cerca de distribuïdors regionals.
• Cerca de concessionaris amb servei post-venda.
• Agricultors

Web de MTZ Belarus.

Programa

13.00 h Paraules de benvinguda del Sr. Miquel Pueyo i París, alcalde de Lleida i president del Patronat La Fira de Lleida i del Sr. Sergey Lukashevich, primer conseller de l’Ambaixada de la República de Bielorússia a Espanya.

13.05 h Introducció de l’empresa MTZ Belarus.

Sr. Cristian Balcells Navarro, cònsol de Bielorússia a Barcelona.

13.15 h Pel·lícula corporativa sobre els tractors Belarus: Breadwinner (versió en castellà).

13.30 h Presentació tècnica dels principals tractors Belarus.

A càrrec de tècnics de MTZ Belarus.

14.00 h Preguntes i col·loqui.

14.15 h Fi de la presentació.

Inscripcions

Aquesta presentació es farà presencialment a La Llotja.

Per tal de confirmar el seu interès en assistir a la presentació, pot contactar per correu electrònic amb Laia Galindo (lgalindo@cambralleida.com) o Jordi Quejido (jquejido@cambralleida.com), o bé trucant al 973236161.