Plumed SL estarà present a la Fira de Sant Miquel 2018

La nova normativa de purins obliga a instal·lar un sistema de distribució en les cubes de purí diferent als actuals ventall o canó. Des de Maquinària Agrícola Plumed pensem que aquesta pot ser una oportunitat ja que es permet guanyar en eficiència de repartiment i valoritzar un residu ramader.

Amb aquesta finalitat hem desenvolupat el nostre aplicador de purins mixt marca ALP adaptable a totes les marques de cisternes que té les següents característiques que el fan segurament la millor opció per als ramaders de porcí.

Filtre ALP de fàcil neteja i altíssim rendiment en purins de porc que permet terminis molt llargs de neteja (fins a 1 setmana en bones condicions) de forma molt senzilla.

Estructura plegable que permet en una mateixa màquina amplades variables de 12-14, 9, 8, 6 i 2.5 m que permet adaptar-se a qualsevol parcel·la o disposició d’aspersors.

Tall per trams, fins i tot controlat per GPS, que realitza automàticament una distribució perfecta sobre el terreny sense solapaments ni parts “blanques”.

Dosi proporcional a l’avanç (mitjançant control GPS i cabalímetre) que regulem des del control general a cabina.

A més com a opció podem fer l’aplicador ISOBUS per poder controlar des del monitor del tractor compatible amb totes les marques (FENDT, NEW HOLLAND, JOHN DEERE, etc…)

Des de Maquinària Agrícola Plumed estem desenvolupant un mòdul controlador adaptable a qualsevol cisterna i a qualsevol aplicador (per descomptat també per a l’ALP) que permet mitjançant una tauleta el registre de la càrrega, port, descàrrega, volum, riquesa aplicada, etc., elabora la carta de port de forma digital i transmet tota la informació a una aplicació en el núvol on es pot realitzar tot el tractament i generació d’informes i/o factures a emetre.

El Mòdul ALP estarà disponible a finals d’any però ja podrem oferir-los informació al nostre estand durant la fira de Sant Miquel.

Per a més informació consultar la nostra web https://www.plumed.es/blog/aplicacion-purin-normativa-tipos/

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.

 

Print Friendly, PDF & Email