Pagès editors i Editorial Milenio exposaran les seves novetats a la Fira de Sant Miquel 2018

Qui som?

Pagès editors va ser creada per Lluís Pagès Marigot l’any 1990 a Lleida amb els objectius de publicar llibres en llengua catalana i occitana, estar al servei de la societat posant la cultura catalana a l’abast de tothom, fomentar la lectura com a pilar indispensable en la formació de persones i editar en la creativitat, la innovació i la internacionalització.

En aquests 27 anys de vida Pagès Editors ha publicat més de 2.700 títols, a través de diferents col·leccions i línies editorials que han tingut com a denominador comú l’aposta pel rigor i la qualitat, tant pel que fa als continguts com en les formes.

Amb l’objectiu d’arribar al mercat espanyol i llatinoamericà, l’any 1996, Pagès editors crea Editorial Milenio, una editorial germana en llengua castellana. L’any 2010, Eulàlia Pagès, filla de Lluís Pagès, s’incorpora a l’empresa garantint la renovació generacional. L’any 2014 Pagès editors fa dos salts endavant més: obre una seu a Barcelona i crea la col·lecció Nandibú de llibres infantils i juvenils.

Actualment Pagès Editors, Editorial Milenio i Nandibú tenen presència a diversos certàmens editorials nacionals i internacionals, com La Setmana del Llibre en Català, la Liber (Barcelona-Madrid), la Feria Internacional del Libro de Guadalajara o la Frankfurt Book Fair, entre d’altres.

Dins del mateix grup, Arts Gràfiques Bobalà ofereix serveis d’edició de llibres, confecció de qualsevol tipus d’imprès, material publicitari, papereria corporativa, revistes, catàlegs, i segells de cautxú, entre altres.

 

Què oferim a la fira?

Al nostre estand a la Fira de Sant Miquel i Eurofruït els visitants podran trobar una curada selecció de títols dels dos nostres segells, Pagès Editors (català) i editorial Milenio (castellà), així com de la nostra prestigiosa col·lecció per a nens i joves Nandibú.

 

Nosaltres a les xarxes socials

Pagès editors
WEB http://www.pageseditors.cat/ca/
FACEBOOK @pages.editors
TWITTER @PagesEditors
INSTAGRAM pageseditors

Editorial Milenio
WEB http://www.edmilenio.com/esp/
FACEBOOK @edmilenio
TWITTER @EdMilenio
INSTAGRAM editorialmilenio

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.

 

Print Friendly, PDF & Email