OSMAQ, disseny i fabricació al més alt nivell

OSMAQ és una empresa fabricant de maquinària agrícola i forestal amb més de 10 anys d’experiència dins el sector. La seva missió és oferir productes i solucions innovadores de disseny robust i amb un alt rendiment per a poder satisfer totes les necessitats dels nostres clients.

Des dels inicis, OSMAQ ha estat realitzant grans esforços d’investigació i desenvolupament per seguir a l’avantguarda de la innovació en maquinaria agrícola i forestal. Actualment, tot i disposar dels millors programes de software d’enginyeria del món, la marca continua aferrada a la filosofia que la convertit en un dels principals productors a nivell estatal: apostar per la qualitat i la millora constant oferint sempre una immillorable atenció personalitzada.

OSMAQ té una gama de més de 50 màquines diferents que cobreixen gairebé tots els tipus de conreus i també totes les tasques forestals que puguin aparèixer. Tot plegat, amb una plantilla que acaba d’assolir la fita de 25 treballadors i amb la il·lusió de seguir creixent al costat dels, cada vegada més, nombrosos clients.

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email