OliCastelló presenta un any més el seu suc d’oliva verd i la seva col·laboració més solidària

La firma OliCastelló situada a la població de Castelló de Farfanya, aquest passat 20 de setembre va inaugurar la collita 21-2022, elaborant el primer suc d’oliva verge extra verd d’oliva Arbequina, convertint-se en els primers de Catalunya en iniciar la campanya. 

Es preveu una bona collita, on seguiran el seu llegat de cada any, apostant per la màxima qualitat en tots els productes i oferir als seus clients un producte  diferenciador, que és un pilar fonamental de la seva identitat, que persisteix amb el pas del temps. 

La família OliCastelló juntament amb la Fundació Josep Carreras fa uns mesos va posar en marxa una campanya solidària amb la seva ampolla de dos litres. On totes les vendes d’aquest oli, una part dels beneficis van destinats per aquesta lluita incansable que des de la Fundació promouen i investiguen des de fa anys, la lluita contra la leucèmia. 

Gabriel Alsina, assegurant que tota la família està molt orgullosa d’haver començat a col·laborar amb aquesta causa benèfica i assegura que li agradaria continuar-hi formant part molt més temps. 


Informació facilitada per l’empresa expositora.