Nou concessionari Deutz-Fahr per a la província de Lleida

La prestigiosa marca alemanya Deutz-Fahr, referent mundial en la fabricació de tractors i recol·lectores, compta des de l’1 d’octubre amb nou concessionari oficial per a la província de Lleida: AUTOMOTOR,S.A.

AUTOMOTOR, és tota una referència a la zona, gràcies als més de 65 anys d’experiència en el sector agrícola. Amb una plantilla de 30 treballadors, 12 vehicles de servei i unes instal·lacions de més de 28.000 m2, és garantia d’una atenció de qualitat i un servei postvenda impecable, una cosa imprescindible avui dia, donat el nivell tecnològic al que ha arribat la maquinària agrícola.

L’acord amb la marca alemanya ve a reflectir l’interès de l’empresa de comptar amb una gamma de productes més professional i sempre oferint als l’agricultor marques líder en el sector i de la màxima garantia.

Deutz-Fahr compta amb més de cent anys d’experiència i sempre ha destacat per estar a l’avantguarda en la fabricació de maquinària agrícola. De fet, la seva planta de producció a Lauinguen (a la regió de Baviera) és, actualment, la fàbrica de tractors més moderna d’Europa i permet la producció de tractors d’alta potència amb les últimes tecnologies i sempre amb els més estrictes controls de qualitat .

La nova relació amb DEUTZ-AHR, permet ATOMOTOR oferir una àmplia gamma de productes que van des dels tractors compactes de 50 CV, fins els dissenyats per a grans explotacions que rendeixen més de 300 CV, com el referent de la marca, el 9340 TTV. Igualment rellevant, és la gamma de tractors fruiters, on la marca compta amb el tractor més avançat, potent i modern de la seva categoria el 5115 DF TTV. A més, l’oferta es completa amb els nombrosos models de recol·lectores , equips de farratge, o sistemes d’agricultura 4.0.


Informació facilitada per l’empresa expositora.