Metàl·liques Almenar distribuïdor de l’empresa Teckentrup exposarà a la Fira de Sant Miquel

Metàl.liques Almenar distribuidor de l’empresa Teckentrup anuncia:

Teckentrup, fabricant alemany de portes de la més alta gamma, té el plaer de presentar la seva nova incorporació a Lleida:

THERMO TECK SPEED

Relació qualitat-preu imbatible. Muntatge fàcil, silenciosa i endiabladament ràpida.

Amb aquestes característiques, presentem la nova generació de portes enrotllables ràpides. L’aspecte més destacat de la nova ThermoTeck Speed és la velocidat–aconsegueix fins a 1,5 m/s obertura-. Un sistema innovador patentat de cintes elàstiques, reduint tant la fricció, com el soroll durant el moviment.

Amb la nova ThermoTeck Speed presentem una solució innovadora i versàtil que pot substituir a les combinacions de porta de lona ràpida i porta seccional. Aquesta porta és el fruit d’una R+D genial, aconseguint una eficient combinació de velocitat, reducció de soroll i aïllament tèrmic optimitzat.

La cortina de llum integrada a la guia d’alçada 2.500 mm resulta molt efectiva: aconsegueix interrompre el funcionament si existeix obstacles en el pas de la fulla.

Ens avala el fet d’haver desenvolupat aquest producte derivat del nostre èxit de vendes de la porta enrotllable THERMO TECK.

Les propietats del perfil d’acer de doble xapa amb regruix d’escuma de poliuretà son les claus per entendre aquest èxit: es combina flexibilitat amb fortalesa.

Thermo Teck Speed, esta disponible en dimensions increïbles fins a 10.000 mm ample i 9.000 d’alt, dimensions fora de l’habitual.

Si això fos poc, arribem fins i tot més lluny, gràcies a poder combinar diferents portes i dotant al sistema de guies internes desplaçables, es cobreix vanos de dimensions inimaginables: més de 50 metres de llum.

www.teckentrup.biz
www.metalicasalmenar.com

 

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.

 

Print Friendly, PDF & Email