Marqués de Santa Inés estarà present a la Fira de Sant Miquel

Després d’una pausa obligada per la pandèmia, ens tornarem a saludar aquest any a la Fira Agrària de Sant Miquel i Eurofruit.

Marqués de Santa Inés us convida durant la Fira a una degustació gratuïta de vins i caves exclusius d’alta qualitat: produccions limitades de 6 petits cellers artesans del Penedès (Torrelles de Foix), Priorat (Poboleda), Terra Alta (Batea), Rioja (Fuenmayor), Ribera del Duero (La Horra) i Rías Baixas (Lantaño), que podreu encarregar i us servirem directament a domicili, sense càrrec i amb la màxima atenció.

Enguany volem convidar-vos a tastar el Cava Catània Brut Nature Reserva Viticultura Ecològica 2018, elaborat amb Xarel·lo, Parellada i Macabeu, amb 36 mesos de repòs a la Cava i clarificat a mà en pupitres.

Volem apropar la ‘cultura del vi’ a les famílies i públic no professional, donant-los a conèixer els beneficis del consum moderat de vi per la salut cardiovascular, i integrant-lo a la piràmide nutricional de l’alimentació saludable segons SENC (Societat Espanyola de Nutrició Comunitària).

En aquesta edició, els col·leccionistes de plaques de Cava podran aconseguir la nova TRILOGIA DE PLAQUES CATÀNIA, inspirades en les nostres plaques més antigues i en Catalunya.

Oferim també assessorament enològic professional personalitzat, així com cates a empreses, degustacions a domicili, i maridatges gastronòmics.

INVITACIÓ A UN TAST DE VINS I CAVES AL NOSTRE ESTAND

FIRA DE SANT MIQUEL 2021, PAVELLÓ Nº 3

www.marquesdesantaines.com

https://es-es.facebook.com/MarquesdeSantaInesCellers/


Informació facilitada per l’empresa expositora.