L’impacte econòmic de la Fira de Sant Miquel a la ciutat és de 6 milions d’euros

El saló ha acollit expositors de 7 països i visitants de 34 estats

 

L’impacte econòmic de la darrera edició de la Fira de Sant Miquel i del saló Eurofruit sobre la ciutat de Lleida ha estat d’uns 6.000.000 €. Aquesta xifra, basada en el càlcul establert per la Generalitat de Catalunya, fa referència a la despesa feta per expositors i visitants en àmbits com l’hostaleria, la restauració, el comerç, el transport i altres serveis. Sant Miquel i Eurofruit —salons paral·lels celebrats entre el 29 de setembre i el 2 d’octubre— han comptat amb la presència de 336 expositors nacionals i internacionals, que han incrementat la superfície d’exposició en un 15% fins assolir els 74.000 m2.

Més enllà d’aquests xifres, cal consignar el pes que van adquirint  la Fira de Sant Miquel i Eurofruit com a punt de referència estatal i internacional, especialment en l’àmbit del sud d’Europa.

A banda d’expositors procedents d’Itàlia, França, Portugal, el Regne Unit, Holanda i Alemanya, el certamen ha registrat en aquesta edició visitants d’Algèria, Andorra, Bèlgica, Benín, Bolívia, Bulgària, Burundi, Colòmbia, Egipte, Espanya, Estat Units, França, Gàmbia, Ghana, Grècia, Gran Bretanya, Holanda, l’Índia, Irlanda, Itàlia, Kenya, Líbia, Mèxic, Nigèria, Pakistan, Portugal, República Dominicana, Senegal, Sudan, Tunísia, Turquia, Ucraïna, Uruguai i Veneçuela.

 

Print Friendly, PDF & Email