L’empresa MTZ Belarus contacta amb distribuïdors de diversos punts de l’estat

La firma de tractors ha mantingut contactes comercials amb 10 importadors i distribuïdors de Castella-la Manxa, Catalunya, Galícia i Madrid en el marc de la Fira de Sant Miquel de Lleida

Els representants de l’empresa fabricant de tractors bielorussa MTZ Belarus han mantingut contactes de treball, en el marc de la Fira de Sant Miquel de Lleida, amb 10 importadors, distribuïdors i concessionaris amb servei de post-venda de Castella-la Manxa, Catalunya, Galícia i Madrid. Les reunions de treball, destinades a obrir mercat a l’Estat espanyol, han tingut lloc ahir i avui i han clos amb la presentació oficial de l’empresa a la Llotja de Lleida, amb la presència de 50 assistents, entre representants d’empreses distribuïdores i professionals del sector agrari. L’acte ha consistit en la projecció d’un vídeo sobre els tractors MTZ Belarus i l’explicació per part dels directius de la firma sobre les característiques i prestacions d’aquests vehicles.

Cristian Balcells, cònsol honorari de Bielorússia a Catalunya, ha explicat que algunes empreses de l’Estat ja han mostrat interès per importar tractors, de cara a sondejar la possible demanda, o per viatjar a Minsk, capital de Bielorússia, a fi de veure el procés de fabricació d’aquests tractors, els més venuts a Europa.

L’acció comercial, resultat de l’acord signat l’any passat entre la Fira de Lleida i la fira agrícola Belagro per impulsar contactes comercials entre ambdues parts, i de les gestiones portades a terme pel mateix Cristian Balcells, forma part de l’estratègia de l’empresa bielorussa per introduir la seva producció a l’Estat espanyol i, des d’aquí, al sud d’Europa. La intenció de MTZ Belarus és ampliar la seva participació a l’edició de Sant Miquel del 2021 amb l’exhibició dels seus vehicles.

MTZ Belarus, un dels fabricants més grans de tractors del món (la firma manté una quota del 8-10% del mercat mundial de tractors amb rodes i exporta a 60 països dels cinc continents), ofereix més d’un centenar de models de tractors i més de dues-centes opcions de muntatge pensades per a totes les condicions climàtiques i operacionals.