L’aigua per subscripció arriba a les llars espanyoles

Aquaflix llança un servei revolucionari per a la llar: acosta l’osmosi a totes les cases, garantint una aigua de qualitat i amb un preu únic, gràcies a la seva tarifa plana mensual sense costos afegits.

VIVIM UNA NOVA normalitat en la qual el benestar a casa i l’atenció que tenim amb la salut i el medi ambient s’han convertit en prioritaris. Com a resultat de combinar tots dos aspectes primordials d’aquest singular 2020, ha nascut Aquaflix, el primer servei d’aigua per subscripció a casa. Aquest servei pren prestat un model de negoci tradicional en la premsa i cada vegada més comuna en els catàlegs de continguts televisius i audiovisuals per a adaptar-ho a un sector com el de l’aigua. Amb el seu pla de subscripció, Aquaflix fa arribar l’osmosi a totes les cases, garantint aigua de qualitat i a més amb un preu únic, gràcies a la seva tarifa plana (19,90€). El resultat és un servei que aporta comoditat, estalvi i sostenibilitat.

EMERGÈNCIA CLIMÀTICA

L’actual context de crisi climàtica ens obliga a replantejar molts costums estesos en el nostre dia a dia, a més en urgeix la presa d’accions i transformacions immediates a nivell global. En aquest marc sorgeix Aquaflix, destinat a reduir el consum d’envasos de plàstic com ampolles i garrafes. Amb Aquaflix, solament és necessari obrir l’aixeta i gaudir d’aigua il·limitada per a beure, cuinar, rentar aliments, o preparar infusions o cafès. No obstant això, encara que el nombre de litres que es pot consumir mensualment és il·limitat, cal tenir en compte que l’aigua és un recurs natural limitat. Amb aquest petit canvi, cada família pot deixar de comprar de mitjana unes 720 ampolles de plàstic l’any, un gest que significa un estalvi de 50 quilos de plàstic per persona a l’any.

OSMOSI

A través de Aquaflix, l’aigua de l’aixeta se sotmet a un procés d’osmosi inversa, gràcies al qual l’aigua passa per una membrana semipermeable que elimina ions, molècules i partícules de l’aigua. En conseqüència, l’aigua es deslliura d’olors, sediments i impureses, tenint en compte que en algunes ciutats el sabor de l’aigua de l’aixeta és forta i pot ser desagradable. El resultat del procés de filtratge d’Aquaflix és una aigua de baixa mineralització, especialment beneficiosa per al sistema renal. La baixa mineralització garanteix un correcte funcionament dels ronyons i està especialment indicada per a persones que pateixen càlculs renals, hipertensió i problemes de l’aparell digestiu, com el restrenyiment, per exemple. A més, aquest tipus d’aigua està indicada en la preparació d’aliments infantils i biberons gràcies als seus beneficis i propietats per al desenvolupament dels més petits.

ACCESSIBLE

Gràcies a la subscripció a Aquaflix per menys de 20 euros mensuals, i sense permanència, el servei de filtratge d’aigua per osmosi  que pot costar fins a 2.000 euros, pot arribar a totes les llars catalanes. En tractar-se d’un servei de lloguer de màquines especialitzades en aquest servei, la instal·lació i el manteniment de l’equip són gratuïts, i a més inclou un servei  tècnic per atendre les possibles emergències que puguin sorgir.


Informació facilitada per l’empresa expositora.