La zona de tractors de la Fira de Sant Miquel, al 100%

L’àrea del saló dedicada a aquests vehicles ocuparà 10.000 m2 i acollirà 12 empreses que oferiran una mostra d’uns 150 tractors de totes les marques

 

La zona que la Fira Agrària de Sant Miquel i el saló Eurofruit dediquen tradicionalment als tractors —i que ocupa uns 10.000 m2— ha assolit una plena ocupació amb la presència de 12 empreses del sector que oferiran una mostra d’uns 150 tractors de totes les marques i de tot tipus, des dels petits als d’alta potència (251 CV o més).

L’exposició inclourà tractors de potència, pes, dimensions i característiques molt variades. Així, n’hi haurà per a tipus de cultius específics (estrets, multipropòsit, cerealista, etc.); de mecànica variada (eix davanter motriu, doble tracció, etc.) i de diferents trens de rodament (rodes, cadenes).

A més dels tractors, els sectors presents a la Fira Agrària de Sant Miquel i Eurofruit seran el de la maquinària agrícola, l’agricultura de precisió, els equips i els serveis per a l’agricultura i la ramaderia, els productes agroalimentaris de proximitat, el viverisme, els fertilitzants, els regs, la maquinària d’obra pública, els sindicats agraris, l’automoció, els serveis financers i les assegurances.

La 64a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel i la 33a edició del saló Eurofruit tindran lloc del 27 al 30 de setembre i acolliran més de 300 expositors de l’Estat espanyol i d’altres països europeus. El programa d’activitats paral·leles oferirà més de 50 propostes entre jornades tècniques, conferències, presentacions, demostracions de drons en agricultura de precisió, reunions professionals i demostracions de productes i aliments.

 

 

Print Friendly, PDF & Email