La Fira Agrària de Sant Miquel i Eurofruit acollirà per 8è any consecutiu la mostra dels vins i caves Marquès de Santa Inès.

Marquès de Santa Inès us convida durant la Fira a una degustació gratuïta de vins i caves exclusius d’alta qualitat, els quals no es troben en comerços, per ser produccions limitades de 6 petits cellers artesans del Penedès, Priorat, Terra Alta, Rioja, Ribera del Duero i Rías Baixas.

Enguany volem convidar-vos a tastar el nou Cava Catània Brut Nature Gran Reserva 2014, elaborat amb Chardonnay i Pinot Noir, amb 48 mesos de repòs a la Cava i clarificat a mà en pupitres.

Volem apropar la ‘cultura del vi’ a les famílies i públic no professional, donant-los a conèixer els beneficis del consum moderat de vi per la salut cardiovascular, i integrant-lo a la piràmide nutricional de l’alimentació saludable segons SENC (Societat Espanyola de Nutrició Comunitària).

En aquesta edició, els col·leccionistes de plaques de Cava podran gaudir de la nova PLACA DE PLATA ENVELLIDA I ENTALLADA, una sèrie de només 150 plaques de plata numerades, de puresa 925/000.

Oferim també assessorament enològic professional personalitzat, així com cates a empreses, degustacions a domicili, i maridatges gastronòmics.

 

INVITACIÓ A UN TAST DE VINS I CAVES AL NOSTRE ESTAND

FIRA DE SANT MIQUEL 2019, PAVELLÓ Nº 3

 

www.marquesdesantaines.com

https://es-es.facebook.com/MarquesdeSantaInesCellers/