La Fira Agrària de Sant Miquel i Eurofruit acollirà per 7è any consecutiu la mostra dels vins i caves Marquès de Santa Ines

Marquès de Santa Ines us convida durant la Fira a una degustació gratuïta de vins i caves exclusius d’alta qualitat, els quals no es troben en comerços, per ser produccions limitades de 6 petits cellers artesans del Penedès, Priorat, Terra Alta, Rioja, Ribera del Duero i Rías Baixas.

Enguany volem convidar-vos a tastar el nou vi negre Ducado de Lampar Ribera del Duero Reserva 2014, una edició especial limitada, elaborada amb raïm procedent de ceps vells de més de 80 anys.

Volem apropar la ‘cultura del vi’ a les famílies i públic no professional, donant-los a conèixer els beneficis del consum moderat de vi per la salut cardiovascular, i integrant-lo a la piràmide nutricional de l’alimentació saludable segons SENC (Societat Espanyola de Nutrició Comunitària).

En aquesta edició, els col·leccionistes de plaques podran gaudir de 3 noves plaques de Cava Catania, dissenyades per l’il·lustrador i dissenyador gràfic Oriol BOLDE.

Oferim també assessorament enològic professional, així com cates a empreses, cates a domicili, i maridatges gastronòmics.

INVITACIÓ A UN TAST DE VINS I CAVES AL NOSTRE ESTAND

FIRA DE SANT MIQUEL 2018, PAVELLÓ Nº 3

www.marquesdesantaines.com

https://es-es.facebook.com/MarquesdeSantaInesCellers/

 

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.