JYMPA dóna un pas evolutiu que deixarà empremta en el sector agrícola

Fira de Sant Miquel acollirà en primícia els seus últims desenvolupaments

Amb el desig de satisfer les necessitats dels seus clients, JYMPA dóna un pas més en el camp de la innovació amb importants novetats que presentarà en primícia a la fira de Sant Miquel de Lleida, la primera presencial a la que assistirà després de la pandèmia de la Còvid-19.

En aquest sentit, JYMPA ha fet un esforç important en I+D+i per desenvolupar la binadora HERBIPRO i el corró TERRALIA. Aquestes dues noves màquines responen al desafiament de millora contínua característica de la firma, i marcaran una revolució en els treballs agrícoles per concepte i per sistema.

La binadora HERBIPRO ve per cobrir un nou buit de mercat. A diferència de les màquines que tradicionalment JYMPA ha desenvolupat per cultius extensius, HerbiPro és una màquina per cultius hortícoles intensius que permet reduir dràsticament l’aplicació d’herbicides, de manera que es tracta d’una màquina ideal per cultius orgànics i que contribueix a preservar el medi ambient. A més a més, és completament modulable i s’adapta fàcilment a la majoria de marcs de plantació hortícoles.

D’altra banda, el corró TERRALIA ve a complementar l’àmplia gamma de maquinària JYMPA per a la preparació de sòls, amb un sistema de treball exclusiu on cadascun dels tres cossos s’adapta al terreny de forma independent.

Juntament amb aquestes novetats, JYMPA també exposarà una selecció dels seus productes més emblemàtics com subsoladors, cultivadors, despedregadores, etc., productes que porta fabricant i exportant als cinc continents des de fa 50 anys, amb el compromís de qualitat i competitivitat d’una empresa en expansió.

Els visitants de l’estand de JYMPA es sorprendran dels últims desenvolupaments i evolucions dels productes que, sens dubte, deixaran empremta i satisfaran les necessitats dels professionals més exigents.

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.