Ivan Pascual delecta el públic de Sant Miquel amb singulars creacions amb oli de la DO Garrigues

El mestre xocolater realitza en directe tres snacks,

texturitzant l’oli d’oliva de manera innovadora

El mestre xocolater, Ivan Pascual, guanyador del World Chocolate Masters Spain, ha estat el protagonista d’una demostració en directe de les seves habilitats culinàries en el marc de la Fira de Sant Miquel-Eurofruit. Concretament, el jove xef d’Almenar ha exhibit les seves creacions a l’estand de la DO Les Garrigues on ha elaborat tres snacks, texturitzant l’oli d’oliva d’una manera totalment innovadora. Tal com ha explicat Pascual “he triat uns aperitius molt senzills per tal que tothom els pugui preparar a casa sense cap mena de complicació”.

Un dels snacks ha consistit en un pa italià amb tomàquet, regat amb oli d’oliva texturitzat amb cera d’abelles. Un altre dels aperitius salats ha estat una fulla d’endívia amb pera saltejada al wok, amb oli d’oliva i una vinagreta de cítrics. Finalment, ha entusiasmat al públic amb un snack dolç consistent en un brownie amb crema d’avellana, oli d’oliva i galeta cruixent.

Cal recordar que Ivan Pascual, que treballa a l’empresa Taller de Postres & Cal Gumer Events d’Almenar, va proclamar-se millor xocolater d’Espanya en la selecció Nacional del World Chocolate Masters Spain celebrat l’any 2017 a Girona, fet que li va permetre accedir a la final de París del 2018.