Irriga: solucions intel·ligents per a la digitalització de les finques

En l’edició d’enguany de la Fira de Sant Miquel l’empresa Irriga Water Solutions presentarà el que es considera una revolució en el sistema de control de reg que ha estat batejat com Irriga Control. És una solució intel·ligent que permet la digitalització de les finques per tal d’optimitzar el reg i la fertirrigació. Aquest pas endavant de l’empresa líder del sector és una clara aposta encaminada a millorar l’eficiència del sistema de reg i augmentar la productivitat.

Joan Pallé, gerent de l’empresa, destaca que una de les principals avantatges de l’Irriga Control és la comprovació de l’estat de la finca en tot moment i des de qualsevol dispositiu que et garanteix la detecció d’averies més ràpidament. Segons Pallé, aquest nou sistema de control ampliarà la visió que té el pagès sobre el sistema de reg que disposa a les seves finques amb un anàlisi de dades de diferents paràmetres de reg que comporten un estalvi d’aigua i al mateix temps uns cultius més fort i amb millor rendiment.

Us invitem a  la presentació d’Irriga Control que farem el pròxim divendres 1 d’octubre a les 17:00h a la Sala 4 Sud del Pavelló 4.


Informació facilitada per l’empresa expositora.