Interempresas Media, un any més a Sant miquel i Eurofruit

Interempresas, capçalera multisectorial líder en l’àmbit de la premsa professional especialitzada, torna a estar present de manera directa, un any més, a la Fira Agrària de Sant Miquel i Eurofruit). Amb el sector agroalimentari com a protagonista de tots dos certàmens, Interempresas seleccionarà de la seva àmplia cartera de productes els que major interès poden tenir per al visitant, com són:

INTEREMPRESAS EQUIPOS Y TECNOLOGÍAS PARA LA AGRICULTURA. Últims llançaments en maquinària agrícola, reportatges en profunditat sobre la situació del sector i entrevistes amb els responsables de les principals companyies de maquinària i organitzacions agrícoles del país. La publicació presta especial atenció a totes les novetats presentades en les principals fires i salons, nacionals i internacionals, relacionats amb l’activitat agrària.

HORTICULTURA. Capçalera degana en l’àmbit de la indústria hortofructícola, amb articles i reportatges supervisats per un consell editorial integrat per investigadors de primer nivell. La distribució es realitza entre enginyers agrícoles, agrònoms i biòlegs d’empreses productores de fruites, hortalisses, plantes ornamentals i vivers; entitats cooperatives, associacions, centres de recerca i desenvolupament; etc.

TIERRAS AGRICULTURA.Prestigiosa capçalera enfocada a la mecanització, gestió, subministraments, legislació, innovació i aplicació de noves tecnologies relacionades amb els cultius herbacis de tipus continental: cereals, colza, farratges, gira-sol, hortícoles a l’aire lliure, lleguminoses, blat de moro, patata, remolatxa, vinya, olivar, etc.

CATÀLEG GENERAL DE PRODUCTES AGRÍCOLES I RAMADERS 2021-2022. Els catàlegs sectorials de Interempresas constitueixen un compendi d’empreses i productes que s’edita anualment, des de 1996, tant en format paper com en versió digital. El seu cercador per productes permet trobar amb gran rapidesa un subministrador per a qualsevol article que pugui requerir l’usuari.


Informació facilitada per l’empresa expositora.