INOTRUF presentarà els seus productes a la Fira de Sant Miquel – Eurofruit

INOTRUF és una empresa dedicada a la producció de planta micorizada amb tòfona negra (T. melanosporum) i tòfona d’estiu (Tuber aestivum, T. uncinatum). Disposem de les més modernes instal·lacions per a la producció de planta micorizada d’alta qualitat.

Tenim 1400 m2 d’hivernacles dedicats tant a la pre-germinació i germinació de llavors com a el creixement de la planta inoculada, el nostre afany per innovar i seguir posicionats com a referents a nivell nacional i internacional, ens ha portat dotar-nos de les més modernes tecnologies. En el nostre laboratori vam realitzar els controls interns de qualitat de les plantes, d’acord amb les exigències de mercat.

La nostra màxima preocupació és obtenir un alt nivell de qualitat dels productes que surten del nostre viver. Estem a la seva disposició per atendre les seves necessitats, desitjos i comandes especials. Posarem tot el nostre esforç en aconseguir el que necessiti.

Li oferim una àmplia gamma de productes, recolzats per un equip que es caracteritza per la seva professionalitat, tracte cordial i esperit de servei.

Ens poden trobar a:
La nostra web: www.inotruf.com
Facebook: @InotrufPlantasTruferas
Instagram: @inotruf


Informació facilitada per l’empresa expositora.