gygMonzon per primera vegada a la Fira de Sant Miquel

Som una empresa familiar dedicada a la fabricació i reparació de grups electrògens, quadres de control i equips autònoms des de fa més de 45 anys. En aquests anys d’experiència, gygMonzon s’ha convertit en un dels principals referents del sector a la zona; mostra d’això és la quantitat de clients que han dipositat la seva confiança en nosaltres.

Apostem per la qualitat en els nostres productes. Comptem amb un servei post venda de 24H, amb les millors marques de mercat i amb uns preus immillorables.

Oferim solucions mitjançant estudis personalitzats en els quals l’assessorem per cobrir les seves necessitats, sense oblidar-nos de buscar l’equilibri entre eficiència energètica i el respecte al medi ambient.

Aquest any ens trobareu per primera vegada a la Fira de Sant Miquel amb una àmplia exposició dels nostres productes: generadors, plaques solars, bateries, inversors, centraletes de control, …

El convidem a visitar la nostra pàgina web: www.gruposelectrogenosygeneradores.com, on pot veure reflectits els nostres productes i instal·lacions.

No dubti en contactar amb nosaltres durant la Fira de Sant Miquel, ens trobareu a la parcel·la 3075 de la zona Exterior.

 

Print Friendly, PDF & Email