GEANCAR, el petit gegant de la distribució de maquinària i equips per a construcció, indústria i agricultura

Havent complert més d’un quart de segle d’existència, podem presumir d’haver arribat al més alt, aconseguint ser líders nacionals en vendes unitàries de JCB.

El 9 de gener de 1993 vam obrir les nostres portes a el públic un primer moment en el Polígon Industrial de Riba-roja de Túria (València), i poc a poc vam anar creixent amb l’obertura de les instal·lacions pròpies a Múrcia, Balears i Catalunya.

Actualment Geancar comptem amb una plantilla entre pròpia i flotant de més de 100 treballadors. Una de les nostres virtuts és la de comptar amb un centre de formació continuada per al desenvolupament professional tant per al personal propi, com per a la nostra xarxa de col·laboradors, distribuïdors i com no clients, sent la nostra major preocupació que obtinguin coneixements necessaris per a l’ús i maneig dels nostres productes. Comptem amb un gran equip d’experts professionals, amb una consolidada preparació tècnica i un total i absolut coneixement sobre el funcionament, capacitats i prestacions de totes les màquines que distribuïm.

Gairebé tres dècades després, els nostres productes són referent en el sector de la construcció, agricultura, compactació, àrees verdes, indústria i implements, oferint una àmplia gamma de maquinària per a ús professional. Els nostres dos pilars fonamentals JCB, de qui som distribuïdors exclusius des d’Andorra fins a Múrcia, inclòs Balears, i AGCO, concessionari oficial a les províncies de València, Castelló i sud de Tarragona, amb la seva marques Massey Ferguson, Fendt i Valtra,

Per a nosaltres “la nostra prioritat és la satisfacció dels nostres clients, per això ens agrada oferir-li una assistència tècnica adequada davant de qualsevol imprevist”. Per a això comptem amb unitats mòbils totalment equipades que es desplacen a camp, el que permet escurçar el temps d’espera dels nostres clients, procurant interrompre el mínim el seu treball el que suposa un estalvi en el seu dia a dia.

Una altra dada a destacar és la gestió informatitzada en tots els nostres magatzems de recanvis el que permet el control total d’estoc, repartit en gairebé 8.100 línies d’existències, el que es tradueix en una disponibilitat de l’90%, de manera que els clients obtenen els seus recanvis originals, de forma àgil i ràpida.


Informació facilitada per l’empresa expositora.