Els drons i l’agricultura de precisió es consoliden a la Fira de Sant Miquel–Eurofruit

LleidaDrone organitza el matí del dijous 28 de setembre les X Conferències Professionals i Amateur

 

La 63a edició de la Fira Agrària de Sant Miquel i la 32a edició d’Eurofruit, que es desenvoluparan del 28 de setembre a l’1 d’octubre, acolliran les X Conferències Professionals i Amateur de LleidaDrone, organitzades per l’Associació LleidaDrone, amb la col·laboració de Fira de Lleida, el clúster Catalonia Smart Drones –amb l’auspici de la Secretaria de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya– i diferents partners o socis.

Les X Conferències Professionals i Amateur de LleidaDrone es desenvoluparan el dijous 28 de setembre, de les 10.30 a les 14 h, a l’espai de conferències del Pavelló 4, i se centraran en l’agricultura de precisió amb drons. Durant la jornada, els experts exposaran als professionals del sector del camp les seves novetats tecnològiques dividides en agricultura de precisió –s’exposaran casos concrets de funcionament dels drons en les finques agrícoles i les millores que han aportat als agricultors– i es parlarà del sector dels drons en general.

El mateix dijous 28, de les 16 a les 20 h, es duran a terme vols demostratius d’agricultura de precisió en directe al LleidaDrone Arena, un gran espai de 4.500 m3 amb xarxes de seguretat, situat a l’entrada del Pavelló 4, que recrea una explotació agrícola (amb 30 palmeres de grans dimensions). Diferents firmes faran demostracions contínues de vol de drons, captura de dades i elaboració d’informes per explicar en directe als agricultors els processos i els resultats.

Les demostracions es repetiran durant tot el divendres i el dissabte a la tarda, en una jornada adreçada als infants, en què es posaran en marxa múltiples drons d’una mida adequada perquè els més petits i els joves puguin tenir una primera experiència en el món dels drons. A més, el diumenge 1 d’octubre, de les 12 a les 18 h, es faran curses de drons i vols lliures.

Durant els quatre dies de celebració del doble certamen firal, de les 10 a les 20 h, es podrà visitar l’espai expositiu LleidaDrone Arena, en què LleidaDrone i les empreses Teleponent, Dronnord, Intech3D i Liquid Galaxy LAB presentaran les seves novetats.