El patronat de promoció econòmica estén la mà als productors del territori i comparteix nous reptes

Una trentena de productors de tota la demarcació participen a la jornada “Noves polítiques locals de suport als productors de proximitat”

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida ha reunit una trentena de productors del territori dins de la jornada “Noves polítiques locals de suport als productors de proximitat”, en el marc de la Fira de Sant Miquel. L’objectiu de la trobada era presentar els resultats de l’estudi que Promeco ha portat a terme en els dos darrers anys gràcies a la participació de més de 300 productors de la demarcació per tal de copsar les seves inquietuds i els problemes que afronten dia darrere dia. Tal com ha explicat Carles Gibert, vicepresident del Patronat, “es tracta de redefinir les polítiques de promoció dels productes agroalimentaris del nostre territori i donar la mà als productors per, entre tots, donar visibilitat a la gran tasca que desenvolupen i compartir nous reptes”.

Les principals demandes que es desprenen del resultat de l’enquesta i que seran les principals línies a seguir per part del Patronat de Promoció Econòmica són la necessitat de promocionar la marca a través de campanyes de màrqueting, fires, publicitat, etc. (fer visible la tasca de cada productor); potenciar la col·laboració entre productors i sector privat; millorar la relació amb l’administració (anar de la mà en les accions a desenvolupar), i fomentar la formació (transferència tecnològica i de coneixement).

L’acte ha anat a càrrec de Carles Gibert Bernaus, diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, i dels tècnics del mateix organisme, Joan Buchaca i Ricard Lega.