El gasoil dels avis als nets

La companyia SEROIL ENERGY, participará a la 67ª edició de la fira Agraria de Sant Miquel.

SEROIL ENERGY és un holding familiar que neix l’any 1990 amb una primera estació de servei a la població de Seròs. Gràcies a la confiança dels seus clients, va començar a expandir-se en el món dels hidrocarburs a domicili, sempre tenint en compte el tracte personalitzat i la qualitat dels seus productes.

Actualment, SEROIL ENERGY compta amb 4 plantes de distribució, 12 estacions de servei i una àmplia flota de camions. Una empresa consolidada que ha passat de generació en generació, adaptant-se en cada situació i assumint reptes per la seva evolució constant.

La visió de futur recau principalment en les energies renovables, la cura del medi ambient i la digitalització de les seves vies de negoci. Recentment, s’han llançat al món de les xarxes socials amb el seu perfil d’Instagram, Facebook i TikTok, mimetitzant-se amb l’entorn online, però sense oblidar als seus clients d’informació i factura en carta.

SEROIL ENERGY, és una companyia compromesa amb l’esport, que contribueix en el creixement de clubs com el Força Lleida, L’Atlètic Segre, Raïmat Golf Club, 2 Llacs, entre altres.

Els pròxims dies 30, 1, 2 i 3 d’octubre, visita’ls al seu estand de la fira de Sant Miquel on podràs participar en el sorteig d’un cap de setmana per a dues persones a Baqueira Beret.


Informació facilitada per l’empresa expositora.