Durán Maquinaria Agrícola exposarà a la Fira de Sant Miquel

Durán Maquinaria Agrícola SL és una empresa de base familiar fundada el 1997 i dedicada a la importació i distribució de maquinària agrícola.

Disposem d’una extensa xarxa comercial que opera a tot el territori nacional, incloent en el nostre catàleg marques de primera línia com Pöttinger (sega i recol·lecció de farratge, conreu i sembra), McHale (sega i recol·lecció de farratge), Caruelle (polvoritzadors), pichon (cubes de purí i altres equips per a la ramaderia), Gilibert (equips de transport), AGM (carros mescladors), New Holland (picadores de farratge), Reiter (pick-up filerador), APV (sembradores pneumàtiques), Kemper (capçals per a blat de moro) i IDASS (capçals per a herba). A més, comptem amb un equip humà especialitzat i preparat per satisfer les necessitats dels professionals del camp espanyol.

A la nostra seu principal, situada a Lugo, se suma una delegació central situada al polígon industrial La Mora (la Cistérniga, Valladolid) i una delegació nord-est situada al municipi lleidatà de Sucs (ctra. Sucs-Gimenells, s/n).

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email