Baltrons exposarà tractors de diverses marques a la fira de Sant Miquel

Presentarà també unes tisores de poda amb la bateria incorporada, un rodet aclaridor d’arbres en flor que redueix notablement els costos i la primera torre antigelades portàtil del món

L’empresa Baltrons Maquinaria Agrícola, SL exposarà tractors de diverses marques en aquesta edició de la Fira Agrària de Sant Miquel i del saló Eurofruit, a més de diverses novetats en l’àmbit de la maquinària agrícola. Concretament, la firma amb seu a Alcarràs i Mollerussa (Lleida) presentarà tractors de les firmes Solis, Kioti i —per primera vegada— de la marca MacCormick.

D’altra banda, Baltrons també exhibirà al certamen equips innovadors com ara les primeres tisores elèctriques de poda Arvipo amb la bateria incorporada que es comercialitzen a l’Estat, o una màquina aclaridora d’arbres en flor amb rodet motoritzat i articulat Ericius 3.000 que estalvia mà d’obra, redueix notablement els costos i —gràcies a l’efectivitat en l’aclariment— afavoreix que la fruita guanyi calibre. Cal dir que aquesta última és un disseny de la pròpia empresa.

La firma presentarà també la primera torre antigelades (per ventilació) portàtil del món (Tow and Blow). Finalment, portarà a la fira elevadors, prepodadores Jumar, atomitzadors Teyme i trituradores elèctriques de branques.

Creada l’any 2010, l’empresa Baltrons Maquinaria s’ha especialitzat en la fabricació i muntatge de maquinària i eines agrícoles, així com en la importació, exportació i compravenda de tot tipus de vehicles, tractors, equipaments i eines agrícoles.

Més informació: Francesc Baltrons — tel. 973 79 50 08