Autansa presenta el nou Renault Kangoo Combi

Nou Renault Kangoo Combi: espaiós, polivalent i atractiu.
Dotat de cinc veritables places, Nou Kangoo Combi respon perfectament a les necessitats de les famílies i de les clienteles “combi”, que busquen polivalència i modularitat, i els promet que mai els faltarà espai. Amb un disseny exterior de nou estil, més confort i més equipaments, ofereix una qualitat percebuda digna d’un vehicle particular de gamma alta, a més de nous ajuts a la conducció.

Nou Kangoo Furgó: Revoluciona el segment de les furgonetes.
Incorpora una innovació important: “Obre’t Sèsam”, que és una funció única que atorga a aquesta furgoneta l’obertura lateral més àmplia de mercat. El nou model presenta millors prestacions i ofereix una varietat inèdita de carrosseries i motors. Aquest innovador furgó, d’estil dinàmic, s’adreça principalment a flotes d’empresa, autònoms, comerciants i empresaris exigents que busquen un vehicle a mida amb l’última tecnologia i innovació per satisfer les seves necessitats.

Aquestes i altres novetats presents en el recinte exterior de la Fira de Sant Miquel. Aprofita els descomptes especials de AUTANSA 3000 durant els dies de fira.


Informació facilitada per l’empresa expositora.