Aigües Purificades Saludables un altre any a la Fira de Sant Miquel

Any darrera any ens anem consolidant com l’empresa líder en tractaments d’aigua a les terres de Lleida.

Ens caracteritzem per oferir els productes de millor qualitat i un molt bon servei post venda, estant al servei dels nostres clients en tot moment.

La cura del medi ambient esta sent un dels pilars fonamentals a l’hora d’escollir quins productes oferir als clients, es per això que els nostres productes son reciclables i els tractaments d’aigua (osmosis, descalcificadors,…) són dels que menys aigua rebutgen del mercat actualment. Tots compleixen amb la nova UNE 141101, normativa que regula la qualitat i criteris de fabricació dels tractaments d’aigua.

Un dels productes que més agraden i amb el que seguim treballant és SODASTREAM, una maquina per fer refrescos a casa, i oferint la recarrega de gas, ampolles de recanvi,… i tots els productes compatibles!

Un any més estarem a la fira amb la Juissén 2 una exprimidora de sucs, de baixes revolucions, farem demostracions amb fruita de Lleida i petits tastets. No us ho podeu perdre!

La novetat d’aquest any son la varietat d’ampolles que portem: filtradores, refredadores, de vidre, de plàstic (sense BPA), des de 30cl fins a garrafes de 5 litres.

Podeu trobar tots els nostres productes a www.purificaigua.es

 

Web: www.purificaigua.es
Facebook: https://es-es.facebook.com/aiguespurificades/
Correu electrònic: info@purificaigua.es

 


Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email