Nutriset comercialitza nous seients Grammer amb una suspensió més ampla i reforçada

L’empresa del Bages porta 10 instal·lant les cisternes flexibles de Labaronne

 

L’empresa alemanya Grammer, marca líder al sector de la fabricació de seients per a vehicles agrícoles, ofereix algunes novetats de la mà de Nutriset, el seu distribuïdor oficial a Espanya i Portugal. Es tracta de dos seients de la nova gamma Maximo XT: el Maximo XT Dynamic Plus i el Maximo XT Professional. Aquests seients ofereixen una major suspensió, reforçada i pensada per a aquells tractors que incorporen un multicomandament i, per tant, incrementen el pes que se li exerceix al seu seient. La major envergadura i resistència d’aquesta suspensió permet al conductor del vehicle utilitzar el suport multicomandament sense patir pel pes, que afebleix el seient.

Una altra novetat és el sistema DUALMOTION, la prolongació del suport gira a mesura que el conductor es mou. D’aquesta manera, es manté el suport del cap, alhora que s’assegura una major visibilitat quan es treballa mirant cap enrere. Per ara, aquest sistema només està disponible en els seients Maximo Dynamic Plus i Maximo XT Dynamic Plus.

Nutriset també és distribuïdor oficial de la maca francesa Labaronne-Citaf, dissenyadora de les cisternes flexibles per a emmagatzematge de tot tipus de líquid. Aquesta relació està d’aniversari i compleixen ja 10 anys de la seva col·laboració. Aquesta efemèride es reafirma amb les xifres de Nutriset: més de 1.000 cisternes instal·lades a Espanya durant aquesta primera dècada.

Recordeu que aquests dipòsits poden fer-se a mida i es tracta d’una solució econòmica, de llarga vida (més de 30 anys) i que no requereix construcció o obra. El seu manteniment és molt senzill i és totalment segur. Les cisternes Labaronne aïllen el líquid de tot contacte amb l’exterior. A més, poden buidar-se i reubicar-se fàcilment.

 

 

Print Friendly, PDF & Email