Promocions i sortejos (2017)

PROMOCIONS I SORTEJOS

AGRUPACIÓ.
Tots els visitants de la fira, majors d’edat, que s’acostin al nostre estand, podran omplir una butlleta i participar al viatge de fires d’Agrupació que aquest any el premi consisteix en un viatge a escollir el guanyador entre Sri Lanka o un Creuer pel Carib.
ALOHA.
Sorteig d’una matrícula valorada en 60 € de material per fer el programa el pròxim curs 2017/18.
10% de descompte a les colònies Manreana – Aloha.
BOMBOLLES DE SABÓ.
10% de descompte en les contractacions durant la fira.
CAMPING NEPTUNO.
Sorteig de 2 nits en bungalow per a una família de 4/5 persones.
CLÍNICA MJJIMENEZ.
Fluoritza’t! Revisió d’odontopediatria + fluorització sense cost i a més a més sorteig d’una càmera Instax! Vine i fes-te una foto divertida amb les nostres mascotes!
EL RACÓ DE LA MARE BY AVANTMÈDIC.
Descompte en productes fins al 20%. Descompte en serveis des del 10%. Sorteig de 4 packs “Valoració pèlvica + 4 sessions d’hipopressius”. Sorteig de 4 packs “La llevadora t’aconsella + 4 sessions exercici prenatal”.
FUNDACIÓ LA MANREANA.
10% de descompte si us apunteu a les colònies d’agost de la Manreana. 50% de descompte per la visita al centre de natura i fauna Vimferri.
10% de descompte a les colònies Manreana – Aloha.
GARABATUS.
10% de descompte en tots els productes que portin el disseny “Cow Lost” o “Glu Glu”. Sorteig de 4 entrades d’un dia per al festival de música i activitats “Petits Camaleons” a Sant Cugat del Vallès (dates a confirmar), per la compra de qualsevol producte.
ILERLLENGÜES.
Sorteig de 4 cursos Kids Estiu i de 5 matrícules curs 2017/2018 gratuïtes.
KIDS&US.
Sorteig de material Kids&Us per a babies i una plaça per al nostre casal de setmana santa, adreçat a nens de 3 a 10 anys.
MAMIFERES.
Sorteig d’un tupper-porteig i oferirem el nostre servei de préstec.
MONT-ROIG MIAMI TURISME.
Sorteig d’un cap de setmana en un Bungalow Mediterranean House per a 6 persones en un càmping de 1a categoria a Mont-roig Miami.
OLIVER VILLAS FOTÒGRAF.
Val regal mini sessió Petitàlia. Sessió fotogràfica, a l’estudi o l’exterior, d’una durada d’uns trenta minuts on s’entregarà un CD amb 20 imatges en format digital. Preu 90 €. Val regal sessió complerta Petitàlia. Sessió fotogràfica, a l’estudi o l’exterior d’una durada d’una a dues hores on s’entregaran totes les imatges en format digital. Preu 150 €.
POLARIS LLEURE.
Descomptes del 10 al 20%, depenent el servei contractat, durant els dies de la fira.
Sorteig d’una hora de planetari per a la classe del teu fill/a.
SAGRADA FAMÍLIA.
Sorteig de dues estades d’una setmana al nostre casal d’estiu “Juliol a l’escola”.
SANT JAUME – LES HEURES.
Sorteig d’una canastreta de nadó. Sorteig d’una setmana d’estiu a l’escola (a escollir durant el mes de juliol).
SANTALUCÍA SEGUROS.
Sorteig d’un Nou Kia Sportage (els visitants hauran d’omplir una butlleta al nostre estand, aconsegueix la teva targeta sorpresa Superpon i emporta’t un regal segur.) No deixis de visitar el nostre estand, tenim preparades un munt de sorpreses per als més petits.
SERRA DE PRADES RESORT.
Sorteig d’un cap de setmana per a 4 persones en Bungalow i sopar per a 4 persones.
SIT XAT.
Apunta’t al sorteig de material amb anglès.
UNIVERS DEL NADÓ.
Donarem una canastreta a totes les embarassades que vinguin a la botiga, juntament amb una guia (una revista per als futurs pares i nadons, conté informació d’alimentació, higiene, seguretat, passeig, descans…)

 

Informació facilitada per les empreses expositores.