Petitàlia i Mascota’m incrementen les activitats complementàries

Conferències, tallers, jocs i una exposició de gats de diferents races, entre les propostes més destacades

 

La 7a edició de Petitàlia (La gran fira familiar) i la 4a edició de Mascota’m (Fira de la Mascota) han obert avui les portes amb 54 expositors i 35 actes paral·lels, 15 més que en la darrera edició. L’alcalde de Lleida i president del Patronat de la Fira de Lleida, Àngel Ros, ha inaugurat aquest matí els dos salons paral·lels i ha destacat l’evolució de Petitàlia, mostra adreçada inicialment als més petits però que ara ha ampliat l’espectre d’edats i ofereix productes i serveis per a nens de fins a 14 anys. Ros també ha incidit en que amb Petitàlia la Fira de Lleida dóna suport al sector i ajuda a “generar oportunitats per al comerç”. Quant a Mascota’m, saló organitzat amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Veterinaris, el paer en cap ha fet referència a la important tasca de pedagogia que es fa en temes com la necessitat de tenir cura de les mascotes i de no abandonar-les mai.

 

Joan Simó, president de la Cambra de Lleida, ha remarcat per la seva banda l’esforç desenvolupat per Fira de Lleida per mantenir i evitar la desaparició de fires com Petitàlia i Mascota’m en una època marcada per una situació econòmica molt complicada.

 

Amb la previsió d’assolir els 20.000 visitants, Petitàlia i Mascota’m tenen lloc aquest cap de setmana als pavellons 4 i 3 de Fira de Lleida, respectivament, amb la presència de 54 empreses representades en una superfície bruta de 8.000 m² i amb un gran nombre d’activitats per a nens i adults. Enguany destaquen actes com la conferència de la psicòloga Sònia Cervantes, l’exposició de gats i la desfilada popular de mascotes.

 

L’horari de Petitàlia i Mascota’m va de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. El preu de l’entrada és de 3 euros.

 

PE2013-MA2013-Inaugura