Petitàlia acull la presentació d’un innovador súper on line

Es tracta d’un innovador servei —l’únic del territori— que compara marques per tal d’obtenir el màxim estalvi per al client

 

La 10a edició de Petitàlia acollirà la “presentació” del súper online El Comprador, un innovador servei —l’únic del territori— que compara marques per tal d’obtenir el màxim estalvi per al client. Gràcies al seu servei de comparador de preus, el client pot comprar el producte que vol al millor preu, independentment del súper on estigui cada producte. Després de la seva presentació a Petitàlia, i a partir de la setmana vinent, l’empresa començarà a lliurar les primeres comandes —transportades en furgoneta— a diferents domicilis de Lleida.

 

L’oferta de productes d’El Comprador és molt àmplia i inclou més de 35.000 productes de súper (de marques comercials i de marques blanques dels principals supermercats, com Carrefour, Mercadona, Caprabo-Eroski, Bon Preu i El Corte Inglés). A més, també permet adquirir productes ecològics i de proximitat de productors locals, com fruita i verdura ecològica, carn de qualitat i ecològica, productes làctics artesanals, vi ecològic, productes de forn artesanal, etc. Gràcies a aquest sistema el client troba en un sol espai virtual el ventall complet de productes en venda. Cal dir que la firma té especial cura de la cadena de fred, ja que disposa d’un transport propi condicionat que els permet controlar tot el procés.

 

Els nous clients que vulguin provar el servei podran gaudir de 20 euros de descompte en la seva primera comanda (amb el requisit que aquesta superi els 90 euros) posant el codi D20 en el moment de tancar la compra. Un cop feta la comanda al web www.elcomprador.cat, els clients la rebran puntualment i de la mà dels treballadors de l’equip de l’empresa.

 

El Comprador va servir les primeres comandes el 2012 a la demarcació de Tarragona i actualment el supermercat online ha consolidat una àmplia zona de lliurament —entre Tarragona i Barcelona ja té més de 7.000 usuaris— alhora que, un cop assegurat el correcte funcionament i el servei, va ampliant la seva àrea de distribució.

 

Cal recordar que Petitàlia obrirà les portes juntament amb la 7a edició de Mascota’m, els dies 2 i 3 d’abril als pavellons 4 i 3 de Fira de Lleida. L’horari és de 10 a 14 h i de 16 a 20 h.

 

Més informació: Álvaro Díez.— tel. 677 05 68 70

 

PE2016-ElComprador1