El 97% dels expositors estan satisfets dels resultats de Petitàlia

Es valora especialment el nombre de visitants; la vigilància i seguretat; l’atenció a l’expositor, i la varietat i qualitat de les activitats paral·leles

 

 

Un 97% dels expositors de Petitàlia, saló celebrat el 21 i 22 de març al Pavelló 4 de Fira de Lleida, es mostra “satisfet” o “molt satisfet” dels resultats del certamen, segon indica l’enquesta desenvolupada per Fira de Lleida entre les empreses presents a la darrera edició del saló. Segons l’enquesta, un 100% considera adequada la durada de la fira (2 dies), un 94% afirma que el nombre de visitants és “l’esperat” o “superior a l’esperat”, un 87% diu que l’horari és adequat i un 87% pensa que els nombre de contactes fets al saló son “els esperats” o “superiors als esperats”.

 

Quant a l’àmbit organitzatiu, un 100% dels expositors es va mostrar “satisfet” o “molt satisfet” de la vigilància i seguretat; un 97% de l’atenció a l’expositor; un 97% de la varietat, qualitat i temàtiques de les activitats celebrades en el marc del saló; un 90% del web del saló; un 90% de l’aparcament i un 90% del servei de bar.

 

Els aspectes que més han agradat a les empreses presents a la fira, segons l’estudi, són —a banda de l’organització i l’atenció a l’expositor—el nombre de contactes fets, la varietat de l’oferta que es pot trobar a la fira i els espais dedicats als infants.

 

Pel que fa als suggeriments i observacions, es demana incrementar el mobiliari de la sala de lactància, millorar l’acústica de l’àrea d’activitats i preveure inscripcions prèvies en les jornades celebrades en el marc del saló.

 

La 9a edició de Petitàlia (La Gran Fira Familiar) es va celebrar el 21 i 22 de març paral·lelament a la 6a edició de Mascota’m (Fira de la Mascota) amb 60 empreses representades, repartides en una superfície bruta de 8.000 m2. La manifestació firal va rebre 20.000 visitants.

 

PE2015-Ambient-Valoracio-1 PE2015-Ambient-Valoracio-2 PE2015-Ambient-Valoracio-3