Conferència de Rosa Jové: “Criar amb amor: què necessiten els nostres fills i com acompanyar-los per una criança més feliç”

Dissabte 17 de març 2018, a les 17.00 h. — Sala del Pavelló 4

 

La psicòloga Rosa Jové donarà consells sobre la criança feliç a Petitàlia

El 17 de març, tractarà temes com ara la lactància, l’alimentació, el son, les emocions i l’actitud que han de tenir els pares i les mares per afrontar les rebequeries

 

Rosa Jové

La psicòloga Rosa Jové, impartirà el dissabte 17 de març, a les 17 h, la conferència “Criar amb amor: què necessiten els nostres fills i com acompanyar-los per a una criança feliç”, en el marc de la 12a edició de Petitàlia (La gran fira familiar), que es desenvoluparà els dies 17 i 18 de març al Pavelló 4 de Fira de Lleida.

Durant la xerrada, Rosa Jové explicarà i donarà eines pràctiques als pares i les mares per afrontar temes tant importants com la lactància, l’alimentació, el son, la retirada dels bolquers, les emocions o com entendre i actuar davant de petits problemes de comportament, com és el cas de les rebequeries. La xerrada es dirigeix a embarassades i a mares i pares amb nens de 0 a 5 anys.

Rosa Jové explica que “es donaran pautes als pares i les mares perquè puguin criar i educar amb tranquil·litat els seus fills, sense càstigs, acompanyar-los en la primera etapa de la seva vida,i puguin fer front als petits problemes de tot tipus que sorgeixin des dels 0 als 5 anys”. En el decurs de la sessió, Jové també atendrà les preguntes que facin els assistents.

Rosa Jové és llicenciada en Psicologia, especialitzada en psicologia clínica infantil i juvenil i en psicopediatria (nadons de 0 a 3 anys). Actualment és la responsable del gabinet de psicologia del Centre Mèdic CMS i és membre fundador del grup de psicòlegs en emergències i catàstrofes de Catalunya.

A més, és autora dels llibres d’èxit “Dormir sin lágrimas: dejarle llorar no es la solución”, “La crianza feliz: cómo cuidar y entender a tu hijo de 0 a 6 años”, “Ni rabietas ni conflictos” i “365 ideas para una criança feliz”.

 

Aforament limitat.