Carles Capdevila arrenca el millor somriure als pares de Petitàlia

Capdevila ha parlat, en clau d’humor, de diversos aspectes de l’educació del fills davant de 400 persones

 

Sota el títol “Educar amb humor” el periodista Carles Capdevila ha explicat en clau d’humor algunes de les estratègies per educar correctament als fills, barrejant consells, reflexions i anècdotes personals. L’acte ha tingut lloc avui dissabte a la sala de conferències del saló Petitàlia, on unes 400 persones, fonamentalment pares i mares, han escoltat, pletòriques i amb el somriure constant en la cara, a aquest gurú de la comunicació.

 

Capdevila ha explicat mitjançant la seva experiència personal —té 4 fills—  el difícil repte, però entretingut i divertit alhora, d’educar un fill.  El periodista considera un perill la sobreprotecció dels fills i reivindica recuperar l’espontaneïtat en l’educació. Assegura que la tasca d’educar és cosa de tots i quelcom molt trascendent i important per al futur de la humanitat, però que s’ha de fer sense por ni complexes.

 

Carles Capdevila, distingit recentment amb el premi Ciutat de Barcelona 2015 “pel seu esforç constant en la defensa de l’educació des dels mitjans, que ha tingut una fita en l’extraordinària difusió a través de les xarxes socials de la conferència ‘Educar amb humor’”, és director fundador de l’Ara, diari que va dirigir durant 5 anys. El periodista barceloní ha triomfat a tot l’Estat amb aquest monòleg, basat en bona part en experiències pròpies filtrades a través del sedàs de l’humor i la ironia. La xerrada s’emmarca dins de les activitats programades al saló Petitàlia que se celebra al pavelló 4 de Fira de Lleida aquest cap de setmana.

PE2016-Capdevila-1

PE2016-Capdevila-2