Aprendre cantant, una nova experiència a Petitàlia

PE2015-SantaAnna-Logo

El saló lleidatà, que tindrà lloc els dies 21 i 22 de març, acollirà un concert participatiu de cançons d’aprenentatge

 

La pròxima edició de Petitàlia comptarà amb novetats tant en l’àmbit de l’exposició com en el de les activitats paral·leles. En aquest darrer apartat destaca la celebració d’un concert, el dissabte dia 21 de març, organitzat pel Col·legi Santa Anna de Lleida i centrat en l’aprenentatge a través la música. El Concert “Cançons per aprendre”, destinat a infants de 0 a 12 anys, a càrrec de Dàmaris Gelabert, tindrà lloc de 17.30 a 18.30 i inclourà peces com Bon dia!, Els dies de la setmana, L’hora de fer música, L’abecedari o Les estacions. En acabar el concert, Gelabert signarà a l’estand del col·legi.

 

“Cançons per aprendre” és una iniciativa que vol aprofitar, segons Gelabert, “la capacitat que tenen les cançons per ensenyar d’una forma lúdica, màgica i memorable”. L’especialista en música infantil considera que aquestes cançons són molt polivalents ja que serveixen per “aprendre i memoritzar aprenentatges bàsics, per aprendre música, per a l’adquisició d’hàbits, per promoure activitats motrius, moure’s i ballar o per aprendre sobre les emocions i els sentiments”. Es tracta d’un concert participatiu, amb recursos visuals i la implicació activa dels nens i nenes.

 

Petitàlia oferirà als visitants nombrosos productes i serveis dirigit a les famílies amb nens. En aquest sentit, el visitant hi trobarà, entre altres, expositors de l’àmbit de les embarassades i la lactància, productes per al creixement del nadó, propostes per a infants de 0 a 14 anys, activitats extraescolars, colònies, idiomes, música, etc.), salut i nutrició, vacances familiars i llars d’infants, així com una gran oferta de col·legis. També hi haurà tallers per a pares i mares i activitats per als nens.

 

La 9a edició de Petitàlia se celebrarà el 21 i el 22 de març juntament amb la 6a edició del saló Mascota’m als pavellons 4 i 3 de Fira de Lleida, respectivament. L’horari anirà de 10 a 14 h i de 16 a 20 h. El preu de l’entrada és de 3 euros (els menors de 6 anys tenen l’accés lliure).

 

PE2015-DamarisGelabert-1

Dàmaris Gelabert

 

PE2015-DamarisGelabert-2

Dàmaris Gelabert