Xarxa virtual de compra i venda de productes reciclats

El catàleg inclou material de construcció, mobiliari urbà i productes d’oficina, entre d’altres

Dinamitzar la compra de productes reciclats, biodegradables i reciclables és l’objectiu principal de la Xarxa Compra Reciclat, un espai de trobada virtual que integra els agents del mercat del reciclatge per facilitar la comercialització d’aquests productes. La xarxa de compra i venda “ambientalment correcta”, que impulsa l’Agència de Residus de Catalunya, posa en contacte els agents demandants –administracions públiques, empreses i entitats– amb les empreses i els fabricants distribuïdors de productes reciclats, biodegradables i reciclables.

 

La Xarxa Compra Reciclat té adherits en l’actualitat 120 empreses i fabricants de productes reciclats i 131 agents demandants i disposa d’un catàleg amb 615 productes comercialitzats només a Catalunya, que inclou material de la construcció, mobiliari urbà, material d’oficina, envasos, productes de neteja, compostadors (jardineria i agricultura), productes de la llar i roba i calçat de segona mà.

 

La inscripció a la xarxa es fa des de la pàgina web de l’Agència de Residus de Catalunya i les empreses que prenen part en aquesta iniciativa han d’adquirir certs compromisos que, en el cas de les administracions públiques, passen per augmentar la compra de productes reciclats en detriment de materials nous.

 

L’Agència de Residus de Catalunya i un grup de set empreses de la Xarxa Compra Reciclat han participat en el saló Municipàlia amb un estand conjunt: l’Illa de la Xarxa Compra Reciclat.

 

MU2011-XarxaReciclat

 

Print Friendly, PDF & Email