Weelaan presenta a Municipàlia els seus serveis de jardineria, paisatgisme i impermeabilitzacions

La firma Welaan S.A. amb la confiança dels nostres clients, l’esforç dels nostres professionals i amb una filosofia d’innovació constant, mostra un alt nivell de qualitat en una trajectòria constatada de més de 30 anys d’experiència.

MU2013-Weelaan-2

Especialitzada en diferents àrees d’activitat, com les Microfonamentacions, la Construcció, i el Manteniment, però som pioners tant en el món dels productes de la Jardineria i el Paisatgisme com en els de la Impermeabilització.

 

En el sector de la Impermeabilització de cobertes, façanes, murs sota nivell freàtic, piscines o dipòsits d’aigua, presentem solucions tècniques i constructives amb certificació de garantia. Distinció per la fiabilitat i confiança destacada dels nostres productes.

MU2013-Weelaan-2

En la resolució d’espais amb Equipament Urbà, tant a nivell públic com a privat, estudiem projectes estructurals, seleccionem els productes més adequats i els integrem a l’entorn, compromesos sempre amb el medi ambient.

 

Som una Empresa orientada als clients amb un tracte personalitzat, assessorament de forma activa amb un equip de professionals qualificats, amb mitjans i metodologies de treball pròpia. Considerem als nostres clients la carta de presentació de Welaan S.A.

 

Disposem d’un equip d’instal·ladors especialitzats per portar a terme obres d’un alt nivell constructiu. Alguns exemples són: Exide Tecnologies Reciclyng S.L., Sagrada Família, Rehabilitació de platges de la zona de la Devesa, entre d’altres.

 

Posem en marxa el concepte de I+D (Innovació i Desenvolupament). Investigar per innovar els nostres productes, ja que pensem en un procés d’evolució constant i de millora continuada.

 

En l’actualitat estem treballant en projectes oberts tant al comerç europeu com internacional en els sectors tant de la Jardineria i el Paisatgisme com de Productes d’Impermeabilització.

 

Amb la mentalitat creativa, que també caracteritza a Welaan S.A, hem obert una finestra a la nostra web per informar, consultar i suggerir.

 

No dubti a visitar-nos a http://welaan.com

 

Informació facilitada per l’empresa expositora.
Print Friendly, PDF & Email