Visita del president de la FMC, Manuel Bustos, a Municipàlia

El president de la Federació de Municipis de Catalunya, Manuel Bustos, ha tingut paraules d’elogi per a Lleida i per a la Fira de Lleida “que una vegada més, i en un temps especialment delicat, ha tornat a demostrar, amb l’organització de Municipàlia, que és un referent del municipalisme, de la feina ben feta i de ser un veritable model a l’hora d’impulsar l’activitat econòmica del pais”.

 

En referència al finançament local, Manuel Bustos ha dit que “reclamem un finançament just, democràtic i que doni resposta a la ciutadania”. El problema econòmic dels ajuntaments, estès al conjunt dels municipis, respon a una situació provocada especialment per la manca d’un model de finançament local. D’altra banda, Bustos ha dit que avui és un gran dia per al país i per a Catalunya en referència a l’aprovació per part de Brusel·les del nou corredor ferroviari mediterrani que serà un revulsiu per a l’activitat econòmica del país.

 

Oriol Oró (director de Fira de Lleida), Marta Camps (1a tinent d'alcalde de Lleida) i Manuel Bustos (alcalde de Sabadell i president de la FMC).

Oriol Oró (director de Fira de Lleida), Marta Camps (1a tinent d’alcalde de Lleida) i Manuel Bustos (alcalde de Sabadell i president de la FMC).

 

 

Print Friendly, PDF & Email