Vedere, nou portal per a la promoció i la divulgació turístiques municipals

L’empresa Nexus Geografics ha presentat aquest matí a Municipàlia la nova aplicació Vedere, pionera a l’Estat espanyol, dissenyada especialment per a la promoció i divulgació turístiques municipals, amb un abast i una difusió ilimitats. Es tracta d’un web i una aplicació mòbil per al turista per tenir una font d’informació fiable sobre la seva destinació escollida que es pot consultar via web i des del mòbil.

 

Segons ha explicat David Comas, responsable de Nexus Geografics, “l’aplicació permet tenir les valoracions que han fet altres turistes a portals com TripAdvisor, Twiter i ForSquare. També permet tenir les fotografies publicades als portals d’imatges més importants del món com Flicker i Panoramio, o bé accedir a les rutes de senderisme, bicicleta, etc. d’arreu publicades a Wikiloc”. Així mateix, Comas ha dit que Vedere permet tenir una aplicació mòbil per poder fer consultes durant les vacances amb realitat augmentada de qualsevol indret o espai (guía visual).

 

Vedere es converteix en una eina molt útil per als ajuntaments i organismes relacionats amb el turisme, ja que és una plataforma de promoció i reputació online de la destinació turística. Permet difondre directament, sense intermediaris, la identitat de la destinació a tot internet, via web i via móbil, i ajuda a reaprofitar els continguts de tots tipus de webs. També permet conèixer en temps real què opinen els usuaris de la destinació i com la valoren a internet. És una eina que ajuda a mesurar la reputació online de la destinació i a comparar-la amb els competidors, un fet que estalvia moltes enquestes, estudis de mercat, etc.

 

MU2011-Vedere

 

Print Friendly, PDF & Email